KOPERASI BERSATU TENAGA MALAYSIA BERHAD

Pejabat Utama
logo
  • +603 - 2692 9511

  • info@kobeta.com.my

  • Kobeta Business Suite

  • No. 27, Jalan Medan Tuanku

  • 08:30 - 17:30

  • Isnin hingga Jumaat

Brochures

Ipsap lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Download Brochures

Maxim Citylight

Maxim Citylight adalah Servis Apartment yang terletak di daerah Sentul, Kuala Lumpur. Hartanah ini didirikan di atas tanah seluas 90.59 ekar di mana ianya cukup strategik bersebelahan dengan Pusat Bandar Kuala Lumpur, hanya 2KM daripada stesen LRT Sentul. Maxim Citylight boleh diakses melalui DUKE (Duta Ulu Kelang Expressway), Sentul Link, Middle Ring 2 (MRR2) dan hanya mengambil masa 15 minit ke Pusat Bandar Kuala Lumpur.

Unit kediaman yang ditawarkan adalah unit apartment 3 + 1 bilik tidur dan bilik air yang berkeluasan bermula daripada 943kps hingga 1095 kps, setiap blok mempunyai 3 Lif. Maxim Citylight dilengkapi dengan kemudahan kolam renang, taman permainan kanak-kanak, landskap yang luas, gimnasium, kedai dobi, pasar mini, dewan serbaguna, kawasan mencuci kereta, surau dan satelit MATV.

Bangunan Maxim Citylight mempunyai tahap keselamatan yang ketat di mana ianya di kawal oleh kamera litar tertutup atau CCTV dan diselia oleh pengawal di bilik kawalan CCTV yang beroperasi 24 jam disamping rondaan pengawal keselamatan. Unit-unit kediaman ini juga dilengkapi dengan system intercom yang disambungkan terus ke bilik kawalan bagi kemudahan penghuni berhubung terus dengan bilik kawalan.

image